SILA HYALURONA sampon festett és sérült hajra "Color Sealing" jojobaolajjal és hialuronsavval (500ml)

KÓD B32883
5 585,00Ft

0,00

-
+
Ft4 090,00

A sampon gyengéden tisztítja, táplálja és helyreállítja a hajat festés után, segít megőrizni a kívánt árnyalatot, meghosszabbítja a festés tartósságát és lezárja a haj belsejében lévő színező pigmenteket. A kondicionálók speciális kombinációja megőrzi a színt, erősíti a meggyengült keratin kötéseket és helyreállítja a festett haj szerkezetét Festett, festett, kémiailag kezelt és sérült hajra tervezve.

Aktív összetevők:

Hyaluron – hidratálja a hajat, védi a kiszáradástól.

A "természetes aranynak" nevezett jojobaolaj mélyen táplálja és helyreállítja a haj teljes hosszában, véd a töredezéstől és a törékenységtől.

Vigye fel nedves hajra, habosítsa, öblítse le vízzel.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocobetaine, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-3 Distearate, MIPA Cocamide, Laureth-4, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Ceteareth-7, Ceteareth-25, PEG-150 Distearate, Perfume, Chloride sodium, polyquaternium-10, disodium EDTA, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil, sodium hyaluronate, butylphenylmethylpropional, linalol, alpha-isomethylionone

Ajándékok