SILA HYALURONA Termikus védőspray festett és sérült hajra "Colour pecsételő" jojobaolajjal és hialuronsavval - kihagyható (150 ml)

KÓD B32890
3 335,00Ft

0,00

-
+
Ft2 440,00

Készítmény a festett haj színének fényességének megbízható és minőségi fenntartására. Intenzív, kihagyható kezelés, ideális a szín stabilizálására és revitalizálására, segít megvédeni a festett hajat a formázás okozta károsodásoktól. A festett haj rendszeres használat mellett életre kel.

Aktív összetevők:

Hyaluron – hidratálja a hajat, védi a kiszáradástól.

A "természetes aranynak" nevezett jojobaolaj mélyen táplálja és helyreállítja a haj teljes hosszában, véd a töredezéstől és a törékenységtől.

Kondicionálók kaszkádja - megkönnyíti a fésülést, simává, engedelmessé teszi a hajat, lezárja a színező pigmenteket a haj belsejében.

Rázza fel az üveget. Vigye fel mosott hajra. Ne öblítsd.

Water, Isopropyl Alcohol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Ceteareth-7, Ceteareth-25, Silicone Quaternium-18, Tridecet-6, Tridecet-12, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Perfume, Citrate sodium, citric acid, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, sodium hyaluronate, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil, butylphenylmethylpropional, linalol, alpha-isomethylionone, hexyl cinnamal, geraniol, citronellol, limonene

Ajándékok