Rólunk

Belita-Vitex

A VITEX-BELITA már 30 éve elismert vezetője az illatszerek és kozmetikumok területén. A termékeinkben a vezető európai gyártók nyersanyagait használjuk. Nem teszteljük termékeinket állatokon, fizikai-kémiai és mikrobiológiai teszteket részesítjük előnyben.  Jelenleg 61 társult vállalat és értékesítési képviselőnk van világszerte. Magas szintű termelés Európai minőségi szabványokkal, innovatív technológiák, minden termék szigorúan ellenőrzött és ezért tanúsítvánnyal rendelkezik.

A cég mottója: A természet által született szépség.

Sikereink: legjobb exportőr diploma, a legjobb gyártó diploma, fejlesztés és promóció márka diploma, diploma a helyes gyártási gyakorlatért, a közösségi média területért, Cosmopolitan Beauty Awards (szépségdíjak), nyertes a Parfümök, kozmetikumok, háztartási tisztítószerek kategóriában, diploma a minőségi eredményekért ....

Próbálja ki Ön is a prémium termékeinket otthona kényelmében. Teljes higiénia, innovatív kozmetikai sorozatok, változatos választék minden korosztály számára és gazdag receptek azonnal elragadják Önt is.