CREAM Cocktail CREAM TOFFI krémes tusfürdő kakaóvajjal (515 ml)

KÓD V38159
2 925,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

Kényeztesd bőrödet CSOKOLÁDÉS-KÁVÉS ÍZÖMEL!

A tusfürdő legpuhább krémes formulája nemcsak gondos és gyengéd tisztítást biztosít a bőrnek, hanem lehetővé teszi, hogy a hétköznapi vizes eljárásokat igazi élvezetté alakítsa.

A frissen főzött kávé csodálatos illata a csokoládéból, tejszínhabból, karamellből és karamellből álló finom desszerttel kombinálva illatos felhőbe burkolja a bőrt, azonnal oldja a stresszt, energiát, inspirációt és remek hangulatot ad. Az esszenciális zsírsavakban, vitaminokban, antioxidánsokban és egyéb értékes anyagokban gazdag kakaóvaj kiváló hidratáló, tápláló, regeneráló és védő tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a kollagén és elasztin képződést, eltávolítja a szárazságot és a hámlást, kisimítja és puhává teszi a bőrt. Magas koffeintartalmának köszönhetően a kávébab kivonat felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat az epidermiszben, segít a bőr szerkezetének megerősítésében, jelentősen javítja a tónust és rugalmasságát, selymes simaságot és puhaságot ad. Az összetevők kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően a krém-gél fenntartja a bőr természetes hidratáltsági szintjét, nem hagy feszülő és száraz érzetet.

Alkalmas gyakori használatra.

Vigye fel a nedves bőrre, habosítsa fel, öblítse le vízzel.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laureth-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Acrylates Styrene Copolymer, Polyquaternium-7, Perfume, Coffea Arabica (Green Coffee) Bean Extract, EDTA disodium, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, Theobroma cacao (cocoa) oil, benzyl benzoate, CI 19140, CI 42090, CI 15985, CI 16255

Ajándékok