CREAM Cocktail Cream tusfürdő KÓKUSZTEJ kókuszolajjal (515ml)

KÓD V38135
2 925,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

Ajándékozzon paradicsomi KÓKUSZ ÉRZETET bőrének!

A tusfürdő finom krémes összetétele egy finom koktél a bőr számára, mely egyszerre gyengéden és gyengéden tisztítja, ugyanakkor táplálja és hidratálja a bőrt.

A kókuszolaj és a kókusztej a jótékony zsírsavak (mirisztin, kapril, palmitin, laurin), E-, A-, C-vitamin, kalcium, vas, foszfor és más értékes szerves vegyületek egyedülálló kombinációját tartalmazza. Ezek az összetevők fiatalító, hidratáló és tápláló hatásúak, serkentik a kollagéntermelést, növelik a bőr rugalmasságát és feszességét, megakadályozzák a nedvességvesztést, csökkentik az irritációt és a hámlást.

A könnyű selyemhab kellemes, meleg illat gyengéd felhőjébe vonja be a bőrt, segít reggel felébredni, oldja a feszültséget és ellazítja este. A krém-gél kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően megőrzi a bőr víz-lipid gátját, nem hagy feszülő és száraz érzetet.

Alkalmas gyakori használatra.

Vigye fel a nedves bőrre, habosítsa fel, öblítse le vízzel.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laureth-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Perfume, Sodium Acrylates Styrene Copolymer, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone , Glycerin, Coconut Water, Citric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Benzyl Salicylate

Ajándékok