MODO Skin maszk Kollagén (szöveten)

KÓD D19801
1 409,00Ft

0,00

-
+
Ft1 035,00

Mindenki irigy a szépségedre? Azt akarod, hogy örökké tartson? Akkor barátkozz meg a MODO kollagén maszkkal. Fehérjéket tartalmaz, apró részecskékre osztva, amelyek behatolnak a bőrbe, feszesebbé és rugalmasabbá téve azt. A kollagén hidratáló filmréteget hoz létre a bőr felszínén, amely megakadályozza a kiszáradást és megóvja szépségét a káros tényezőktől.

Hatóanyagok: kollagén, hialuronán, ricinusolaj, allantoin, glicerin

Nyissa ki a csomagolást, vegye le és óvatosan hajtsa ki a maszkot. Vigye fel a maszkot a képen látható módon a tiszta arcbőrre. A maszkot egyenletesen vigye fel úgy, hogy szorosan érintkezzen a bőrrel. 15 perc múlva távolítsa el. Szükség esetén a termék maradványait vízzel le lehet mosni. A maszk pozitív hatása fokozódik, ha a maszk eltávolítása után könnyű arcmasszázst végeznek.

Aqua, Aqua & Pentylene Glycol & Glycerin & Fructose & Urea & Citric Acid & Sodium Hydroxide & Maltose & Sodium PCA & Sodium Chloride & Sodium Lactate & Trehalose & Allantoin & Sodium Hyaluronate & Glucose, Hydrolyzed Collagen, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide/Citric Acid, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Ajándékok