KAMPO ORIENTAL CARE Bambusz fogkrém tengeri sóval és kalciummal az ásványi zománc védelmére és az íny erősítésére (100g)

KÓD D17890
2 209,00Ft

0,00

-
+
Ft1 610,00

A KAMPO egy egyedülálló gyógynövény-alkalmazási rendszer, amely magába szívta a japán emberek évszázados bölcsességét és kultúráját. A Kampo Oriental Care fogkrémet ez az ősi keleti filozófia és hagyomány ihlette: a japán növényi kivonatokat gondosan válogatják és optimális mennyiségben keverik össze, hogy átfogó és hatékony szájápolást biztosítsanak.

A bambusz kivonat és a P-vitamin (rutin) enyhíti az ínygyulladást és csökkenti a vérzést.

A kelkáposzta ásványi összetevői megelőző hatásúak a fogszuvasodás ellen.

A tengeri só jótékony hatással van a fogakra és az ínyre, hasznos anyagokkal és nyomelemekkel telíti azokat, a B3-vitamin szükséges a méreganyagok eltávolításához a lágyszövetekből.

A kalcium-glicerofoszfát segít pótolni a kalcium hiányát a zománcban és erősíti azt.

Vigyen fel egy kis mennyiségű fogkrémet a fogkefére, finoman mossa meg fogait és nyelvét. A minőségi tisztítás 2-3 percet vesz igénybe. Moss fogat legalább 2-szer naponta (reggel és este), vagy minden étkezés után.

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Calcium Glycerophosphate, Flavour (Fresh), Bambusa Vulgaris Extract, Mineral Water, Maris Sal, Laminaria Digitata Extract, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Chloride, Niacinamide, Rutin, Allantoin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 42090, CI 19140.

Ajándékok