FRESH Cocktail Tusfürdő GÖRÖGdinnye FRESH aloé lével (500ml)

KÓD V38104
2 925,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

100%-ban természetes aloe gyümölcslevet tartalmaz

Kényeztesse bőrét FRISS GÖRÖGdinnyével!

Az érett sárgadinnye élénkítő aromájú tusfürdő gyengéden és gyengéden tisztítja a bőrt, és napfényes nyári hangulatot kölcsönöz.

Az érett, lédús görögdinnye vitaminokkal (B1, B2, B6, C), ásványi anyagokkal és mikroelemekkel telíti a bőrt, mélyen hidratálja és tonizálja, támogatja a bőrsejtek megújulását és javítja annak rugalmasságát. A 100%-ban természetes friss aloé lé tartalmazza a legértékesebb szerves vegyületeket, köztük aminosavakat, enzimeket, poliszacharidokat, szaponinokat, szterolokat, szalicilsavat, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, melyek jótékonyan hidratálnak, táplálnak és gyógyítanak. megőrzi a bőr fiatalságát, rugalmasságát, frissességét és szépségét.

A sűrű levegőhab bolyhos felhőbe burkolja a bőrt, gyengéden tisztítja és könnyen lemosható anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná, kellemes nedvesség, sima és selymes érzést hagyva maga után.

Alkalmas gyakori használatra.

Vigye fel a nedves bőrre, habosítsa fel, öblítse le vízzel.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laureth-10, Polyquaternium-7, Perfume, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Cucurbita Citrullus (Watermelon) Extract, EDTA disodium, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, CI 16255

Ajándékok