3 az 1-ben TUSHÍZGÉL haj-, test- és szakállmosáshoz GLACIER WATER és CITRUS YUZU (400ml)

KÓD V38531
2 975,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

A 3 az 1-ben tusfürdő ideális karakteres férfiak számára, akik sokat tudnak a jó illatokról, hangsúlyozza az önbizalmat és az energiát, az izgalom, az elegancia és a könnyed flörtölés hangulatát közvetíti.

A hatóanyagok gazdag összetétele kiegyensúlyozott bőr- és hajápolást biztosít:

Az innovatív HYDROVANCE komponens kiváló hidratálást biztosít a bőrnek és javítja annak rugalmasságát.

A Florapon frangipani táplálja és erősíti a bőrt és a hajat, tonizálja, enyhíti az irritációt, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat.

Az allantoin hidratál és helyreállít, segít a korpásodás megszüntetésében.

A szellős krémes hab tökéletesen tisztítja a bőrt és a hajat, hidratál és puhít, hihetetlen frissességet és tisztaság érzetet ad, ami ideálissá teszi mind egy élénkítő reggeli zuhanyozáshoz, mind a vizes eljárásokhoz egy fárasztó munkanap és sportedzés után.

Kitűnő aroma, kifejező és friss, szexi és sportos egyszerre, ötvözi a gleccservíz átlátszóságát és a yuzu citrusok fényességét, felfedi és kiemeli eredetiséged minden oldalát.

Az eredmény: friss, ápolt haj és sima, hidratált bőr, amelyet újra és újra meg akar érinteni.

vigye fel a hajra, testre és szakállra, habosítsa, öblítse le vízzel.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, PPG-3 Caprylyl Ether, Cocamide DEA, Betaine, Perfume, Allantoin, Citric Acid, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Pentylengli stake , PEG-40 hydrogenated castor oil, tridecet-9, bisabolol, Plumeria Acutifolia (Frangipani) flower extract, CI 42090

Ajándékok