2 az 1-ben TUSHÍZGÉL haj- és testmosáshoz FŰSZERES KEDER és CYPARIS (400ml)

KÓD V38524
2 975,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

A 2 az 1-ben tusfürdő ideális kreatív, rendkívüli férfiak számára, akik hihetetlenül vonzó karizmával rendelkeznek, és szeretnek kísérletezni.

A hatóanyagok gazdag összetétele kiegyensúlyozott bőr- és hajápolást biztosít:

A Matcha tea védi a bőrt és a hajat a légszennyezés, az UV és egyéb környezeti stressz okozta szabad gyökök negatív hatásaitól, valamint megakadályozza a hajhullást.

A taurin a bőr és a haj természetes energizálója, tonizálja és erősíti, segít megszüntetni a fáradtság és a stressz jeleit, erőt és lendületet ad.

A cink-glükonát szagtalanító és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, erős antioxidáns hatással rendelkezik.

A levegős sűrű hab alaposan megtisztítja a bőrt és a hajat, hidratál és puhít, könnyen és maradék nélkül öblíthető le, izgalmas aromát hagyva maga után.

A férfias ciprus és a fűszeres kender egy elbűvölő illatban fonódik össze, érzéki és gazdag, pikáns és titokzatos, amely csábít, vonz, elcsábít és elmerül a tiltott élvezet légkörében.

Az eredmény: ápolt, selymes haj és tiszta, hidratált bőr, amelyet újra és újra meg akarsz érinteni.

Vigye fel a nedves hajra és bőrre, habosítsa, öblítse le vízzel.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Perfume, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Water (Matcha Tea), Disodium EDTA, Zinc Gluconate, Taurine, Polyquaternium-10, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, linalol, limonene, CI 42090, CI 47005

Ajándékok