2 az 1-ben TUHASZGÉL haj- és testmosáshoz NEMES SZANDAL és DOHÁNY feromonokkal (400ml)

KÓD V38517
2 975,00Ft

0,00

-
+
Ft2 150,00

A 2 az 1-ben tusfürdő ragyogó férfias karakterrel rendelkezik, ideális a brutális, sportos, dinamikus, aktív életmódot folytató férfiaknak, valamint a nyugodt, modern értelmiségieknek, akik nyugodt tempóban élvezik az életet.

A hatóanyagok gazdag összetétele kiegyensúlyozott bőr- és hajápolást biztosít:

A nikotinamid (PP-vitamin) hidratálja a bőrt, serkenti a hajnövekedést és megakadályozza a hajhullást.

Az allantoin táplálja és helyreállítja a bőrt és a hajat, segít megszüntetni a korpásodást.

A pacsuli olaj, a jól ismert afrodiziákum, erőt és energiát ad, segít oldani a feszültséget és a stresszt, élesíti az érzékszerveket.

A sűrű krémes hab gyengéden tisztítja a bőrt és a hajat, puhítja és hidratálja, könnyen és maradék nélkül öblíti le, vonzó illatos nyomot hagyva.

A dohány fanyar, élénk aromája egy férfias duettben a nemes szantálfa fás jegyeivel a stílust és a nemességet, a kifinomultságot és a szenvedélyt, az elegáns és szinte kézzelfogható melegséget testesíti meg. A keleti borostyán, amely az illat alapját képezi, az egyik legerősebb feromon. Felébreszti a szexuális vágyat, segít fellobbantani a szenvedélyt, önbizalmat és energiát ad.

Eredmény: fényes, selymes és sima haj

Vigye fel a nedves hajra és bőrre, habosítsa, öblítse le vízzel.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Perfume, PPG-3 Caprylyl Ether, Allantoin, Niacinamide, Disodium EDTA, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil ), CI 15985, CI 16255

Ajándékok